ESO'da eğitim

ESO’da eğitim
Eskişehir Sanayi Odası’nın Orsa Ortopedi Sanayi işbirliği ile düzenlediği “Temel İl Yardım” konulu eğitim bugün başlıyor. İki gün sürecek olan eğitim ESO konferans salonunda gerçekleştirilecek.Yetkililer, İlkyardım yönetmeliğine...

Eskişehir Sanayi Odası'nın Orsa Ortopedi Sanayi işbirliği ile düzenlediği "Temel İl Yardım" konulu eğitim bugün başlıyor. İki gün sürecek olan eğitim ESO konferans salonunda gerçekleştirilecek.
Yetkililer, İlkyardım yönetmeliğine göre tüm kurum ve kuruluşlarda istihdam edilen her yirmi personel için bir, ağır ve tehlikeli işler kapsamında bulunan işyerlerinde ise her on personel için bir olmak üzere bu yönetmeliğe göre yetkilendirilmiş merkezden en az "Temel ilk yardım Eğitim" sertifikası almış ilkyardımcının bulundurulmasının zorunlu olduğunu bildirildiler.
Hülya Yürüksoy ve Necdet Çapa tarafından verilecek ilk yardım eğitimine katılacaklara eğitimden sonra yapılacak sınav sonunda başarılı oldukları taktirde Sağlık müdürlüğünce onaylı katılım sertifikası verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.