ESOGÜ'de Erasmus bilgilendirme toplantısı

ESOGܒde Erasmus  bilgilendirme toplantısı
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından düzenlenen "ERASMUS ve FARABİ Bilgilendirme Toplantıları" dün gerçekleştirildi. Sabah oturumunda ERASMUS Bilgilendirme Toplantısı ve öğleden sonraki...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından düzenlenen "ERASMUS ve FARABİ Bilgilendirme Toplantıları" dün gerçekleştirildi. Sabah oturumunda ERASMUS Bilgilendirme Toplantısı ve öğleden sonraki oturumda FARABİ Bilgilendirme Toplantısı yapıldı. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin Fakülte, Yüksekokul, Meslek Yüksekokulu yöneticileri ile Erasmus Koordinatörlerinin bilgilendirilmesi amaçlanan toplantılar ESOGÜ Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı.
ESOGÜ Uluslararası İlişkiler Birimi Kurum Koordinatörü Doç. Dr. Naci Zafer'in yönetimi ile gerçekleşen toplantılarda konunun uzmanları olan Müge Tanberk, Gökhan Ünal ve Fuat Sancar, katılımcıların sorularını yanıtladı. Doç. Dr. Naci Zafer, Yükseköğretim kurumlarının işbirliği yapmalarını hibe sağlayarak teşvik eden ERASMUS programında Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nin 37 üniversite ile ikili anlaşmalar yaparak kısa süreli öğrenci ve personel değişimi ile karşılıklı bilimsel ziyaretler düzenlediğini açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.