ESOGÜ'de iki fakülteye yeni dekan

ESOGܒde  iki fakülteye yeni dekan
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi’nde Ziraat Fakültesi ve Sanat Tasarım Fakültesi yeni dekanlarının ataması yapıldı ve yeni dekanlar 27 Ocak 2010 tarihi itibariyle görevlerine başladı. Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat...

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'nde Ziraat Fakültesi ve Sanat Tasarım Fakültesi yeni dekanlarının ataması yapıldı ve yeni dekanlar 27 Ocak 2010 tarihi itibariyle görevlerine başladı. Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Geoteknik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Hasan Tosun; Ziraat Fakültesi Dekanlığı'na ve Mühendislik-Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlker Bekir Topçu; Sanat Tasarım Fakültesi Dekanlığı'na atandı.
Ziraat Fakültesi Dekanlığı görevine getirilen Prof. Dr. Hasan Tosun, Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Geoteknik Anabilim Dalı Başkanlığı görevinin yanı sıra Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü görevini yürütmekteydi. Altısı yurtdışında ve biri yurtiçinde sunulmuş toplam 7 uluslararası bildiriye imza atan Prof. Dr. Hasan Tosun 12 ulusal bildiride de görev aldı. Prof. Dr. Hasan Tosun'un çalışmaları arasında 1 adet ESOGÜ Araştırma Fonu Projesi, 1 adet DPT projesi ve 1 adet TÜBİTAK projesi bulunuyor.
Mühendislik-Mimarlık Fakültesi, İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi olan Prof. Dr. İlker Bekir Topçu'nun, 7 doktora ile 38 yüksek lisans tezi danışmanlığı bulunmakta ve halen 8 doktora ile 6 yüksek lisans tezi danışmanlığı devam etmektedir. 60'ı SCI'da 109 makale, 145 bildiri, 45 aktüel yazısı da yayınlanan Prof. Dr. İlker Bekir Topçu, 2008 yılında SCI, SSCI ve AHCI kapsamında dergilerde yayınlanan 11 makalesi ile ESOGÜ'nün en çok yayın hazırlayan öğretim üyesi olmuştu. Makalelerine SCI'da 400'den fazla atıf yapılmış olan Prof. Dr. İlker Bekir Topçu Uluslararası ve ulusal pek çok dergide makale hakemliği de yapmıştı. 2 adet TÜBİTAK ve 1 adet ESOGÜ Bilimsel Araştırma Projesini tamamlamış olan Topçu, 1 adet ESOGÜ BAP Projesini yürütüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.