Espark 5 yaşında

Espark 5 yaşında
Eskişehir’in önemli alışveriş merkezlerinin başında gelen Espark 5nci yılını muhteşem hediyeler ile kutluyor.Dün akşam Espark’ta düzenlenen basın toplantısında yaş günü kutlamaları ile ilgili bilgiler veren Espark Müdürü...

Eskişehir'in önemli alışveriş merkezlerinin başında gelen Espark 5nci yılını muhteşem hediyeler ile kutluyor.
Dün akşam Espark'ta düzenlenen basın toplantısında yaş günü kutlamaları ile ilgili bilgiler veren Espark Müdürü Gözde Hoşten, Eskişehir'in yeni bir simgesi olmaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi. 5nci yaşı tüm Eskişehirliler ile birlikte kutlayacaklarını söyleyen Hoşten kutlamaların içeriği ile ilgili de bilgiler verdi. Hoşten: "31 Ekim 2012 tarihinde 5. yaşını dolduracak olan Espark Alışveriş Merkezi kuruluş yıl dönümünü muhteşem hediyeler ve unutulmaz etkinliklerle kutlayacağız. Espark Alışveriş Merkezi 21 Eylül-31 Ekim 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek bu benzeri görülmemiş kampanya ile ziyaretçilerine 5 muhteşem hediye kazanma şansı sunuyor. 21 Eylül-31 Ekim 2012 tarihleri arasında Espark Alışveriş Merkezi'ndeki mağazalardan aynı gün içerisinde toplam 100 TL ve katlarında alışveriş yapan tüm ziyaretçilere, fişlerini beyan etmeleri halinde 5.yıl hediye çekiliş noktalarında hostesler tarafından çekilişe katılım hakkı verilecek. 06 Kasım 2012 saat 13.30'da Espark Alışveriş Merkezi'nde noter huzurunda gerçekleşecek çekilişte 1 adet Mercedes Benz C180 2012 Model. 1 adet Harley Davidson Motorsiklet 2012 Model 3 çifte yurt dışı tatili hediye edeceğiz" dedi.
Toplantı daha sonra 5nci yaş pastasının kesilmesi, hediyelerin tanıtımı ile İlhan Şeşen ve Kürşat Başar'ın mini konseriyle devam etti. Eskişehirliler etkinliğe büyük ilgi gösterdin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.