ESTETİK CERRAHİ BİREYE MUTLULUK SAĞLAR

ESTETİK CERRAHİ BİREYE MUTLULUK SAĞLAR
Acıbadem Eskişehir Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Tamer Şakrak "Estetik Cerrahi günümüzde artık bir lüks olmaktan çıkmış ve Estetik Cerrahinin bireylere sunduğu hizmetler hemen hemen toplumun her...

Acıbadem Eskişehir Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Tamer Şakrak "Estetik Cerrahi günümüzde artık bir lüks olmaktan çıkmış ve Estetik Cerrahinin bireylere sunduğu hizmetler hemen hemen toplumun her yaş grubuna ve her ekonomik seviyedeki gruplarına hitap eder hale gelmiş görünüyor. Toplumdaki estetik cerrahiye bakış açısı da oldukça olumlu. Dolayısıyla Estetik Cerrahların temel görevi bireyin mutluluğunu sağlamak, kendi ve çevresiyle barışık bir yaşam tarzı için katkıda bulunmak. Bunun yanı sıra aslında Estetik Cerrahi uygulamaları Estetik kazanımın yanında sağlıkla ilgili, fonksiyonel pek çok fayda da sağlıyor." Dedi.
Estetik Cerrahi ile ilgili merak edilen konuları anlatan Dr. Tamer Şakrak, karın bölgesine, göz çevresine, göğüslere estetik uygulanabildiğini kaydederek, "En çok yaptığımız operasyonlardan biri yağ alma (liposuction). Bel bölgesine yapılan liposuction işlemi, bel çevrenizdeki azalma ile direk oranlı olarak kalp krizi geçirme riskinizi azaltıyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.