ETO üyeleri Ticari Araç Fuarı'nda

ETO üyeleri Ticari Araç Fuarı’nda
Eskişehir Ticaret Odası, üyelerinin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak ve sektörlerindeki değişimleri yakından takip etmelerine imkan tanımak amacıyla fuar organizasyonları düzenlemeye devam ediyor. ETO 4. Yolcu Taşıma Faaliyetleri...

Eskişehir Ticaret Odası, üyelerinin mesleki gelişimlerine katkı sağlamak ve sektörlerindeki değişimleri yakından takip etmelerine imkan tanımak amacıyla fuar organizasyonları düzenlemeye devam ediyor. ETO 4. Yolcu Taşıma Faaliyetleri Grubu üyeleri, İstanbul Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı'na katıldı.
TÜYAP, Otomotiv Sanayi Derneği, Taşıt Araçları Yan Sanayicileri Derneği ve Ticari Araç İthalatçıları Derneği işbirliği ile 3 – 6 Aralık tarihleri arasında düzenlenen İstanbul Comvex, Ticari Araçlar ve Yan Sanayi Fuarı'na, ETO üyeleri de katıldı. 41 ülkenin ulusal sanayi derneğinin üye olduğu Uluslararası Motorlu Araç Üreticileri Birliği fuar listesinde yerini alan organizasyonda, üyelerimiz sektörel gelişmeleri takip etme fırsatı buldular. Oldukça verimli geçen fuar organizasyonunda üyelerimiz önemli bağlantılar kurdular.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.