"F.Çakmak'ta altyapı çalışması başlıyor"

“F.Çakmak’ta altyapı çalışması başlıyor”
Kent merkezine dolmuşlarla 10 dakika gibi kısa bir sürede ulaşılan mahalledeki sorunları bildiğini dile getiren Türkseven, "Bu mahalledeki sorunların çözümü için Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile görüştüm....

Kent merkezine dolmuşlarla 10 dakika gibi kısa bir sürede ulaşılan mahalledeki sorunları bildiğini dile getiren Türkseven, "Bu mahalledeki sorunların çözümü için Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile görüştüm. Kendisi bana ve Fevzi Çakmaklılara söz verdi. Hemen birkaç gün içinde mahallede çalışmalar başlayacak" dedi. Mahallenin yıllardır çektiği sıkıntıların bu sözden sonra artık bir bir tükeneceğini söyleyen Ayhan Türkseven, "Fevzi Çakmak, içi çöp dolu kanalı, eksik alt yapısı, tozlu sokakları ve biriken çöp yığınlarıyla çile çeken bir mahalle. Kentimizdeki bütün mahalleler gibi, bu mahallenin de sorunlarını yakından takip ediyoruz. Eskişehir'den seçilecek CHP'li arkadaşlarımla birlikte, iktidar olunca kentin sorunlarının çözümü için belediye başkanlarıyla da uyum içinde çalışacağız" diye konuştu.
Fevzi Çakmak'ta çok kısa süre sonra başlayacak çalışmalar için söz veren Başkan Yılmaz Büyükerşen'e de teşekkür eden Türkseven, "CHP iktidarında, Eskişehir'deki belediye başkanları şimdikinden daha özgür ve rahat olacaklar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.