"Fener'in şampiyonluğu enflasyonu düşürüyor"

“Fener’in şampiyonluğu enflasyonu düşürüyor”
Fenerbahçe Dergisi’ne açıklamalarda bulunan Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü İktisat Politikası Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İlyas Şıklar, Fenerbahçe’nin kuruluşunda...

Fenerbahçe Dergisi'ne açıklamalarda bulunan Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü İktisat Politikası Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İlyas Şıklar, Fenerbahçe'nin kuruluşunda bulunan Milli Mücadele ruhunun halen devam ettiğini belirterek, "Fenerbahçe'nin ligde şampiyon olduğu, iyi performans gösterdiği dönemlerde, Türkiye'de enflasyon bir önceki yıla göre düşük çıkar. Örneğin bu sene de biz şampiyon olduk. Göreceksiniz, geçtiğimiz yıl yüzde 10 küsur çıkan enflasyon, bu yıl ondan daha düşük çıkacak. Bu yıl enflasyon yüzde 7-8 civarında çıkacak. Dolayısıyla benim hipotezim yine gerçekleşti" diye konuştu.
Takımlar üzerine yapılan araştırmalara değinen Prof. Dr.Şıklar, "Yıldız Teknik Üniversitesi'nde yapılan bir araştırmaya göre, Türkiye'de kulübüne en çok sahip çıkan taraftar, Fenerbahçe taraftarı. Bu konuda Fenerbahçe'den sonra Galatasaray ve Beşiktaş'ın geldiğini düşünüyorsanız, bu doğru değil. Araştırmaya göre, kulübüne sahip çıkma konusunda Türkiye'de Fenerbahçe'den sonra Çaykur Rizespor taraftarları geliyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.