Fransız Büyükelçi Büyükşehir'de

Fransız Büyükelçi Büyükşehir’de
Fransa’nın Ankara Büyükelçisi Paul Poudade, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etti. Ziyaret nedeniyle açıklama yapan Büyükelçi Poudade Başkan Büyükerşen’i, Türk Eğitim Sistemine ve sosyal...

Fransa'nın Ankara Büyükelçisi Paul Poudade, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i ziyaret etti. Ziyaret nedeniyle açıklama yapan Büyükelçi Poudade Başkan Büyükerşen'i, Türk Eğitim Sistemine ve sosyal yaşamına yaptığı büyük katkıları ile tanıdığını belirterek, "Sayın Büyükerşen Ankara'da yabancı misyon arasında en çok merak edilen bir isim. Çankaya ve liderlik için de adı geçiyor. Kendisi ile tanışmak ve Belediye Başkanı olarak yaptıklarını da görmek istedim. Eskişehir'e gelince Sayın Büyükerşen'in kent için yaptığı projeleri görme fırsatım oldu. Sayın Büyükerşen'in Eskişehir için yaptığı çalışmalardan çok etkilendim. Eskişehir'in adeta Sayın Büyükerşen ile özdeşleştiğini düşünüyorum. Kendisini başarılı çalışmalarından dolayı kutluyorum" dedi.
Başkan Büyükerşen ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Büyükelçi Paul Poudade'yi Eskişehir'de görmekten mutluluk duyduğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.