GAZİLER GÜNÜ 19 EYLÜL'DE TÖRENLE KUTLANIYOR

GAZİLER GÜNÜ 19 EYLÜL’DE TÖRENLE KUTLANIYOR
19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili kutlama programı belli oldu. Gaziler günü dolayısıyla resmi daire, özel kuruluşlar, müesseseler ve askeri birlik, kurum ve karargahlar Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleriyle donatılacak. Aynı...

19 Eylül Gaziler Günü ile ilgili kutlama programı belli oldu. Gaziler günü dolayısıyla resmi daire, özel kuruluşlar, müesseseler ve askeri birlik, kurum ve karargahlar Türk Bayrağı ve Atatürk Posterleriyle donatılacak. Aynı gün Çelenk Sunma Töreni saat 09.30'da Vilayet Alanı Atatürk Anıtı önünde yapılacak.
Saat : 10.00'da Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi Mensupları Eskişehir Valisini Makamında ziyaret edecek, Saat: 10.30'da Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şubesi ile Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir Şubesi Mensupları tarafından Hava Şehitliği ile Kanlıpınar Şehitliği ziyaret edilecek.
Saat: 14.00'te Eskişehir Valiliği, Garnizon Komutanlığı, Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü, Şehit ve Gazi İşlemleri Şube Müdürlüğü, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şubesi ve Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şubesi temsilcilerinden oluşan heyet önceden belirlenen gazi ve ailelerini ziyaret edecek.
14 Eylül 2012 Cuma günü İl Müftülüğünce ilimizdeki bütün camilerde "Dinimizde Şehit ve Gaziliğin Değeri" konusunda vaaz verilmesi ve hutbe okunacak.
18 Eylül 2012 Salı Reşadiye Camii Gaziler günü nedeniyle İl Müftülüğü ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkanlığının iş birliği ile öğle namazı öncesi gazilerimiz için Mevlidi Şerif okutulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.