Geleneksel Türk Tiyatrosu günleri

Geleneksel Türk Tiyatrosu günleri
Şehir Tiyatroları tarafından "Geleneksel Türk Tiyatrosu Günleri" adı altında bir dizi etkinlik düzenliyor. 24 Nisan Salı Günü Karagöz Gösteri ile başlayacak olan ücretsiz etkinlikler, hafta boyu çeşitli söyleşilerle sürecek.Büyükşehir...

Şehir Tiyatroları tarafından "Geleneksel Türk Tiyatrosu Günleri" adı altında bir dizi etkinlik düzenliyor. 24 Nisan Salı Günü Karagöz Gösteri ile başlayacak olan ücretsiz etkinlikler, hafta boyu çeşitli söyleşilerle sürecek.
Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekliyor. Şehir Tiyatroları Geleneksel Türk Tiyatrosu Birimi tarafından "Geleneksel Türk Tiyatrosu Günleri" düzenleniyor. Katılımın ücretsiz olduğu etkinlikler 24 ve 28 Nisan tarihleri arasında Haller Gençlik Merkezi Tepebaşı Sahnesi'nde gerçekleştirilecek. Etkinlikler kapsamında ilk olarak 24 Nisan Salı günü Saat 14.00'da Ünver Oral'ın Karagöz Gösterisi ve Atölye çalışması gerçekleştirilecek. 26 Nisan Perşembe günü saat 13.00'da Zihni Göktay'ın Geleneksel Türk Tiyatrosu üzerine söyleşisi, 27 Nisan Cuma günü saat 15.00'da Prof. Dr. Nurhan Karadağ'ın Köy Seyirlik Oyunları üzerine söyleşisi ve 28 Nisan Cumartesi saat 14.00'da da Ergun Uçucu'nun Orta Oyunu üzerine söyleşisi gerçekleştirilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.