Gelişim'den sanata örnek destek

Gelişim’den sanata örnek destek
MAT-FKB Gelişim Okulları toplumsal sosyal sorumluluk görevini yerine getirmek için örnek çalışmalar yürütmeye devam ediyor. 2003-2004 Öğretim yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Eğitim Fakültesi Resim...

MAT-FKB Gelişim Okulları toplumsal sosyal sorumluluk görevini yerine getirmek için örnek çalışmalar yürütmeye devam ediyor. 2003-2004 Öğretim yılında Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Eğitim Fakültesi Resim öğretmenlerinin sergisi, 2004-2005 Öğretim yılında Eskişehir'deki 28 resim öğretmeninin eserlerinin sergisinden sonra bu sene de il çapında sanata desteğini sürdürüyor.
Öğrencilerin sanata duyarlı bireyler olarak yetişmesini amaç edinen Gelişim Okulları, her alanda ulusal başarılara imza atarken, yetenekli ve başarılı çocukların velilerini ve bu eğitimi veren öğretmenlerini düzenlediği etkinlikte buluşturarak Gelişim Okulları veli ve öğretmenlerinin eserlerinin sergilendiği bir sergi düzenlendi. Serginin açış konuşmasını Gelişim Okulları Genel Müdürü Mahmut SÜZEN yaptı: "Sanata duyarlı halkaları çoğaltırsak, sanata duyarlı toplum oluşturabiliriz, bu sergi de bunun ürünüdür" dedi. Sergiyi Vali Yardımcıları Sayın Ekrem BALLI ile Sayın Osman OKAY açtı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.