Genç Filizlerden büyük başarı

Genç Filizlerden büyük başarı
Beldede yaşayan vatandaşların, özellikle de gençlerin boş vakitlerini daha faydalı değerlendirmelerine olanak sağlamak; müzik, tiyatro ve dans yeteneklerini geliştirmelerine katkıda bulunmak, sanata gönül vermiş kişilere gerekli...

Beldede yaşayan vatandaşların, özellikle de gençlerin boş vakitlerini daha faydalı değerlendirmelerine olanak sağlamak; müzik, tiyatro ve dans yeteneklerini geliştirmelerine katkıda bulunmak, sanata gönül vermiş kişilere gerekli bilgi donanımını temin etmek amacıyla Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı tarafından hayata geçirilen Odunpazarı Belediyesi Gösteri ve Sahne Sanatları Bölümü meyvelerini vermeye ve Odunpazarı Belediyesi' ni gururlandırmaya devam ediyor.
Odunpazarı Belediyesi Halk Dansları Topluluğu geçtiğimiz günlerde yapılan il düzeyindeki yarışmada birinci olarak kupa almaya hak kazandı. Ayaklarının tozuyla kupalarını Başkan Sakallı' ya takdim eden gençler, bir süre Sakallı' nın konuğu oldu. Gösteri ve Sahne Sanatları Halk Dansları Topluluğu Bölge Başkanı Gökhan Ülker, dans gurubu ile geldiği Başkan Sakallı' ya, gençlere içlerindeki sanat ruhunu keşfetmelerine olanak tanıdığı ve başından beri en büyük destekçi olduğu için teşekkür etti.
Türkiye' de ki mevcut kültür ve sanat eğitimlerine yeni bir bakış açısı getirmek, klasik-geleneksel kültürü yaşatmak ve gençlere öğretmek amacıyla yapılan çalışmaların bu denli başarılarla sonuçlanmasından büyük mutluluk duyduğunu belirten Başkan Sakallı da, "gençlerimizde istek ve azim oldukça bizler de her konuda onların arkasında olacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.