Genç iletişimcilerden sergi

Genç iletişimcilerden sergi
Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF), Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının iş birliğiyle düzenlenen "Toplumsal Cinsiyet ve Medya Atölyesi" kapsamında...

Anadolu Üniversitesi İletişim Bilimleri Fakültesi (İBF), Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının iş birliğiyle düzenlenen "Toplumsal Cinsiyet ve Medya Atölyesi" kapsamında öğrencilerin başlattığı "Mevsimlik İşçiler" adlı fotoğraf projesi sergiye dönüştürüldü.
Anadolu Üniversitesi Basın-Yayın Bölümü öğrencisi Handan Kaygusuz ile Ankara Üniversitesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi Türkal Çatal'ın ortaklaşa yürüttüğü ve yaz döneminde hayata geçirdiği "Mevsimlik İşçiler" adlı fotoğraf sergisi, Eskişehir Cumhuriyet Köyü yakınlarında Urfa'dan mevsimlik işçi olarak gelen Arap kökenli ailelerin zorlu yaşamlarını konu ediniyor.Öğrenciler özellikle sergilerinde, kurdukları çadır kentlerde yaşam mücadelesi veren mevsimlik işçiler arasında kadın ve çocukların hayata tutunuşunu işliyor.
İBF Dekanı Prof. Dr. E. Nezih Orhon'un desteklediği proje 1 Ekim Pazartesi günü saat 16:00'da İBF Sanat Galerisi'nde sergi açılışı yapılarak, fotoğraf severlerin ilgi ve beğenisine sunulacak.
Gazi Üniversitesi ve Ankara Üniversitesi'nin ev sahipliği yapacağı sergi, 1-12 Ekim tarihleri arasında İBF Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.