Gezi turlarının yeni durağı Eskişehir

Gezi turlarının yeni durağı Eskişehir
Eskişehir’de yaşanan büyük değişimi yerinde görmek isteyen vatandaşlar, Türkiye’nin çeşitli kentlerinden gruplar halinde Eskişehir’e gelmeyi sürdürüyor. Eskişehir’e tur düzenleyen gruplara son olarak İzmir’li bayanlar...

Eskişehir'de yaşanan büyük değişimi yerinde görmek isteyen vatandaşlar, Türkiye'nin çeşitli kentlerinden gruplar halinde Eskişehir'e gelmeyi sürdürüyor. Eskişehir'e tur düzenleyen gruplara son olarak İzmir'li bayanlar eklendi. Eskişehir'de Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen tarafından yaşama geçirilen projeler, Türkiye'nin dört bir yanından insanları Eskişehir'e çekmeye devam ediyor. Eskişehir'de yaşanan büyük değişimi yerinde görmek üzere ilimize gelen gruplara Alanya Belediyesi Meclis Üyeleri'nin ardından şimdi de İzmir'li bayanlar eklendi.
İzmir'de yaşayan ve aralarından emekli öğretmenler ve avukatların da bulunduğu bir grup hanımefendi Eskişehir'e gelerek kentteki büyük değişimi yerinde gördü. Kent gezisinin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i makamında ziyaret eden İzmirli bayanlar yaşama geçirdiği projelerden ötürü Başkanı kutladılar. Kafile adına açıklama yapan Emel Sezgin, "Eskişehir'de yaşanan büyük değişim İzmir'de de merak uyandırıyor. Bu nedenle bir grup arkadaş Eskişehir'e gelerek yapılanları yerinde görmek istedik. Gerçekten Eskişehir'de hayranlık uyandıracak işler yapılmış. Sayın Büyükerşen'i gösterdiği büyük başarılardan ötürü kutluyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.