"Halk sokakta yalnız gezemiyor"

“Halk sokakta yalnız gezemiyor”
Partisinin Eskişehir il binasında basın toplantısı düzenleyen Selvi, "Kimsenin kimseye güvenmediği, halkın sokakta yalnız gezemediği, hırsızlığın, kapkaçın, gaspın, dolandırıcılığın, bir bilezik için işlenen cinayetlerin,...

Partisinin Eskişehir il binasında basın toplantısı düzenleyen Selvi, "Kimsenin kimseye güvenmediği, halkın sokakta yalnız gezemediği, hırsızlığın, kapkaçın, gaspın, dolandırıcılığın, bir bilezik için işlenen cinayetlerin, cinnetlerin, fuhşun patlama yaptığı, terörün hız kazandığı, karşılıksız çıkan ödenmeyen çeklerin arttığı, esnafın, tüccarın battığı, borcunu ödeyemeyenlerin intihar ettiği, yerli sermayenin iflas ettiği ülkemiz mi yurttaşlarımız için güven ülkesi oldu?" dedi.
İktidarın IMF ve Dünya Bankası gibi finans kuruluşlarıyla çok uyumlu olduğunu savunan Cevdet Selvi, "Dış ve iç borçlar katlanarak büyüdü.
Cari açık 4 yılda 1.5 milyar dolardan 34 milyar dolara çıktı. Dış ticaret açığı 14.5 milyar dolardan 55 milyar dolara yükseldi.
Halkın gündemiyle kendi gündemleri uyumsuzdur. Ülkemizde işsizlik ve yoksulluk istikrarlı bir şekilde yaygınlaşarak devam etmektedir" diye konuştu.
Toplantıya, CHP Eskişehir Milletvekilleri Vedat Yücesan, Mehmet Ali Arıkan, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.