Hatipoğlu'ndan toplantı

Hatipoğlu’ndan toplantı
Eskişehir Sanayi Odası Başkanlık seçim çalışmalarını sürdüren Neb Hatipoğlu dün düzenlediği toplantıda KOBİ Organize Sanay Bölgesindeki sanayicilerle biraraya geldi. "KOBİ OSB’nin Mevcut İhtiyaç ve Sorunları"...

Eskişehir Sanayi Odası Başkanlık seçim çalışmalarını sürdüren Neb Hatipoğlu dün düzenlediği toplantıda KOBİ Organize Sanay Bölgesindeki sanayicilerle biraraya geldi. "KOBİ OSB'nin Mevcut İhtiyaç ve Sorunları" konulu toplantı, büyük bir katılımla Dörtel Et Mangal'da gerçekleşti.
KOBİ organize Sanayi Bölgesi'nin ihtiyaç ve sorunlarının tartışılması için düzenlenen toplantı, sanayiciler tarafından büyük ilgi gördü. Sorunlarını ilk defa net olarak dile getirme fırsatı bulduklarını söyleyen sanayiciler, Nebi Hatipoğlu'na teşekkür etti. Birçok sanayicinin tek tek kendini ifade ederek sorunlarını duyurma şansının elde edildiği toplantı, sıcak ve samimi geçti.
Sorunları dile getiren sanayiciler, Nebi Hatipoğlu'nun Eskişehirspor'da yaptığı başarılı çalışmalarını yakından takip ettiklerini söylediler. Aynı başarıyı Eskişehir Sanayi Odası başkanlığında da göstereceğinden emin olduklarını açıklayan KOBİ OSB'li sanayiciler, içlerinden birisinin "Neb Hatipoğlu'nun Eskişehirspor'da yaptığı gibi sanayimizi de süper lige çıkarmasını istiyoruz" sözünü ise uzun süre alkışladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.