"Hayırlı olsun"

“Hayırlı olsun”
Türk Hava Yollarının başlattığı Eskişehir İstanbul arası karşılıklı uçak seferleri öncesi sivil havaalanında gerekli hazırlıkların tamamlandığı bildirildi. Havaalanında incelemelerde bulunmak üzere bir süre önce Eskişehir’e...

Türk Hava Yollarının başlattığı Eskişehir İstanbul arası karşılıklı uçak seferleri öncesi sivil havaalanında gerekli hazırlıkların tamamlandığı bildirildi. Havaalanında incelemelerde bulunmak üzere bir süre önce Eskişehir'e gelen Bölge Satış Müdürü Nurettin Boran Eskişehir Ticaret Odası'nı ziyaret etti.
Ticaret Odası Yönetim Kurulu üyesi Sedat Erentok ile Oda Genel Sekreteri Ali Varol tarafından karşılanan THY Bölge Satış Müdürü Boran "Uçak seferlerini önce Eskişehir halkı istemeli ve sahiplenmelidir" dedi.
Gazetemiz Muhabiri Ali Naki Erdoğan ile de görüşen Bölge Satış Müdürü Nurettin Boran "Eskişehir'deki havaalanı şehre çok yakın. Bu da büyük bir avantajdır. Bursa ve Denizli havaalanları şehre çok uzak bir mesafededir. Yer olarak da müsait bir konumdadır. THY Eskişehir'e yatırım yaptı ve bu yatırımdan da kolay kolay vazgeçmez. THY ait 103 adet uçaktan bir tanesi Eskişehir'e inip kalkacak. Uçağı önce Eskişehir halkı isteyecek ve sahiplenecek. Sonra da bu seferlerin arkası gelecek" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.