"Hedef CHP'yi başarılı kılmak"

“Hedef CHP’yi başarılı kılmak”
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Abdulkadir Adar, parti teşkilatına seçilmelerinin üstünden 2 yıl geçtiğini ve bu 2 yıl içinde icraatlarını partililer ile paylaşmak istediğini söyledi. Sözlerine başlamadan önce Turkcell...

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Abdulkadir Adar, parti teşkilatına seçilmelerinin üstünden 2 yıl geçtiğini ve bu 2 yıl içinde icraatlarını partililer ile paylaşmak istediğini söyledi.
Sözlerine başlamadan önce Turkcell süper ligde oynanan Eskişehir Spor Fenerbahçe maçından galip çıkmanın sevinciyle güzel bir gün geçirdiğini söylerken sözlerine şöyle devam etti , " bu hafta önemli günleri olayları yaşadık. 3 Aralık dünya özürlüler günüydü. Biz bu anlamlı günü bir güne sığdırmayı istemeyen bir partiyiz ama ne yazık ki iktidarda değiliz. Bir başka güzel olay ise dünya kadınlarının seçme ve seçilme hakkıdır. Umarız ki ülkemizde kadınlar siyasette daha aktif bir rol oynar" dedi.
2 Aralık 2007 tarihinde il yönetimine atandıklarını ve bu süreye kadar yaptıkları icraatları partililer ile paylaşmak isteyen Adar sözlerine şu şekilde devam etti, " CHP olarak Türkiye'nin her bir ilinde aktif rol oynamaya devam ediyoruz. Yerel seçimlerde Eskişehir'de daha aktif bir rol oynamak için Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Yılmaz Büyükerşen'i Partimize katmak için çok uğraştı ve birçok toplantılara katıldık ancak Sayın Büyükerşen'in taktiri yıllardır birlikte olduğu Demokratik Sol Parti (DSP) den yana olmuştur. Önümüzde ki seçimlerde büyük bir yükseliş gerçekleştireceğimize inanıyorum. Türkiye'de artan potansiyelimiz ve oy sayımız ile görülmektedir ki yüzde otuzlara varan bir artış sağlamaktayız.Genel Başkanımız Sayın Deniz Baykal'ın seçimlerden sonra Türkiye'nin her bir yerine ayak bastığını hepimiz biliyoruz. Bunun da etkisi yüksektir ki seçimlerde her zaman ki gibi AKP Partinin tek önüne geçebilecek parti CHP'dir. Bizlerde Eskişehir'de AKP hükümetine karşın en güçlü parti olabilmek için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.