"Hedefimiz ön seçim olacak"

“Hedefimiz ön seçim olacak”
Cumhuriyet Halk Partisi’nde tarihi henüz belirlenmeyen tek kongre olan Odunpazarı İlçe Kongresi için ilk adaylık açıklamasını Erdal Çakıcıer yaptı. Çakıcıer, partideki Pazar toplantısında yaptığı açıklamada, temel hedeflerinin...

Cumhuriyet Halk Partisi'nde tarihi henüz belirlenmeyen tek kongre olan Odunpazarı İlçe Kongresi için ilk adaylık açıklamasını Erdal Çakıcıer yaptı. Çakıcıer, partideki Pazar toplantısında yaptığı açıklamada, temel hedeflerinin önseçim yapmak olacağını belirtirken, kendisine partililerden büyük destek geldi.
Erdal Çakıcıer yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:
"Günümüzde politik kurumların yaşamlarını sürdürebilmeleri için parti içinde ve dışında hızlı, doğru ve etkin işleyen bir iletişim dokusuna ve bu dokuya uygun bir yapılanmaya gereksinim duydukları bir gerçektir.
Bu yapılanmayla CHP'nin örgütleri ile hedef seçmen kitlesi arasında karşılıklı iletişim, genel siyasi kabul ve işbirliği mutlaka oluşturulmalıdır. CHP halkın partisidir, öyle de kalmalıdır. CHP ilçe yönetimleri halk ile iç içe olacak, delegeleri, üyeleri, mahalle temsilcileri ve iletişim kuracak ve onlara siyasi konularda yardımcı olacak, politik servis hizmetlerini vermelidir.
Biz bu yola halkımızın kaderi olmayan yoksulluğunu ezilmişliğini haykırmak, hak ve hukukun üstünlüğünü anlatabilmek, demokrasiyi halkın ellerine filizlendirmek için çıktık. Seçmenin, üyenin, delegenin söz ve karar sahibi olması, partilinin iradesinin önseçimlerle belirlenmesi temel hedefimizdir.
Bizlerin görevi, halkımız ile el ele, demokratik, laik, sosyal hukuk devletini ve Cumhuriyetimizin temel ilke ve devrimlerini yaşatmak olacaktır. Bu düşünce ve kararlılıkla Odunpazarı İlçe Kongresinde arkadaşlarımla birlikte yönetime aday olduğumuzu belirtmek istiyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.