HEM TSM korosundan sezon ortası konseri

HEM TSM korosundan sezon ortası konseri
Bu yıl 35. Sanat yılına giren şehrimiz Odunpazarı Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu, sezonun ilk konserini yarın saat 20.00 de Yunusemre Kültür ve Sanat Merkezi Konser Salonunda verecek. Konserin konuk sanatçısı; TRT...

Bu yıl 35. Sanat yılına giren şehrimiz Odunpazarı Halk Eğitimi Merkezi Türk Sanat Müziği Korosu, sezonun ilk konserini yarın saat 20.00 de Yunusemre Kültür ve Sanat Merkezi Konser Salonunda verecek. Konserin konuk sanatçısı; TRT Ankara Radyosu' nun kadife sesli sanatçılarından Orhan Saygıcı. Olacak.
Koro'nun basın işlerinden sorumlu elemanı Dilber Cebesoy konser ile ilgili olarak şu bilgileri verdi: "1 Ekim 1975 yılında hocaların hocası, şeflerin şefi, değerli bestekâr hocamız Hüseyin ERBAY tarafından kurulan ve bu yıl 35. Sanat yılına giren koromuz, bu sezon ilk konserini yarın akşam Yunusemre Kültür ve Sanat Merkezi Konser Salonunda verecek. Bu yıl konsere uzun zamandan beri yoğun bir şekilde hazırlanan koro ve konser solistleri konseri büyük bir heyecanla bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.