Her duruşma yürekleri dağlıyor

Her duruşma yürekleri dağlıyor
Korkunç kazanın duruşmasının dünde devam edildi. Atatürk Bulvarı üzerinde geçtiğimiz Ağustos ayında meydana gelen ve iki genç kızın ölümü, iki kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kaza davası Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü....

Korkunç kazanın duruşmasının dünde devam edildi.
Atatürk Bulvarı üzerinde geçtiğimiz Ağustos ayında meydana gelen ve iki genç kızın ölümü, iki kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan kaza davası Ağır Ceza Mahkemesinde görüldü.
Anavatan Partisi Merkez İlçe Eski Başkanı Bilgin Açıkeller'in kızı T. E. A. (20)'in kullandığı 26 NU 570 plakalı otomobilin kaza yapması sonucu araçta bulunan N.A. ile Hande Dikici'nin yaşamını yetirmiş, T.E. A. ile D. E.da ağır yaralanmıştı.
Elektrik direğine çarpan araçtan yaralı olarak kurtulan sürücü T.E.A., ölüme sebebiyet vermek iddiası ile dün Ağır Ceza Mahkemesine çıkartıldı.
Tutuksuz yargılanan genç kızın yargılandığı duruşmayı ölen genç kızların yakınları ile baba B.A. de izledi.
Yürekleri dağlayan duruşmada ölen genç kızların yakınlarından O.D. de avukatlarıyla duruşmada yerini aldı.
Kazadan sonra ifadeleri alan mahkeme heyeti Eskişehir dışında olan, A.M.Ö., S.Ç. ile Duygu Elitok adlı görgü tanıklarının yeniden dinlenmesi için karar aldı.
Sanık ve müdail avukatlarının talebi üzerine görgü tanıkları bir dahaki duruşmada hazır bulunacaklar. Ertelenen duruşmada her iki tarafın avukatları görgü tanıklarına sorular yönelteceği öğrenildi.
Büyük bir sessizliğin yaşandığı dünkü duruşmadan üzgün bir şekilde ayrılan T.E.A. ile yakınları herhangi bir açıklama yapmazken, Adliye binasını da arka kapıdan çıkarak ayrıldı.
Duruşma, mahkeme heyeti tarafından ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.