"Hırsızlık mı yapalım?"

"Hırsızlık mı yapalım?"
Büyükşehir Belediye Meclisinin kent merkezindeki balıkçıların taşınmasına yönelik kararına sert tepki gösteren Taşbaşı bölgesindeki balıkçılar, "Ne yapalım, hırsızlık mı?" diye soruyorlar.İşyerlerini daha önce yine...

Büyükşehir Belediye Meclisinin kent merkezindeki balıkçıların taşınmasına yönelik kararına sert tepki gösteren Taşbaşı bölgesindeki balıkçılar, "Ne yapalım, hırsızlık mı?" diye soruyorlar.
İşyerlerini daha önce yine belediyenin izni ve yasalara uygun şekilde açtıklarını söyleyen balıkçı esnafı, "Daha önce bize işyerlerimizi açtıranda yine belediyelerdi. Şildi ne oldu da işyerlerimizin taşınmasını istiyorlar" diyorlar. Vatandaşın kent merkezinden balık alışverişini yaptığı için memnun olduğunu ve bu kararın vatandaşı da vurduğunu belirten balıkçı esnafı; "Biz işyerlerimizi yasal olarak açtık. Bu yüzden işyerlerimizi taşıma niyetinde değiliz. Belediyenin böyle bir kararı alma yetkisi de olamaz. Eğer buradan taşınmaya zorlanırsak, mahkemeye başvurup haklarımızı arayacağız. Ayrıca bunca işyerini onlar açtırdı, şimdi ise taşınmasını istiyorlar. Bunca insan ne yapar? Pek çok kişi işsiz kalacak. Ne yapalım, hırsızlık mı?" diyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.