HYP "Satacak neyimiz kaldı"

HYP “Satacak neyimiz kaldı”
Halkın Yükselişi Partisi Merkez İlçe Başkanı Faruk Uğur, AKP hükümetinin özelleştirme politikalarını eleştirerek, "satacak neyimiz kaldı?" diye konuştu. Uğur açıklamasında şu görüşlere yer verdi:"Kurtuluş Savaşı’ndan...

Halkın Yükselişi Partisi Merkez İlçe Başkanı Faruk Uğur, AKP hükümetinin özelleştirme politikalarını eleştirerek, "satacak neyimiz kaldı?" diye konuştu. Uğur açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Kurtuluş Savaşı'ndan sonra dedelerimizin emek ve alın teri dökerek verdikleri ekonomik kurtuluş savaşının birer sembolü olan Cumhuriyet'in kurumları özelleştirme adı altında birer birer haraç mezat satılarak peşkeş çekilmiştir. Uluslararası soygunun taşeronluğuna soyunanlar özelleştirme adı altında barajları,hava alanlarını,özel bankaları yabancılara satarak bundan büyük bir övünç duyabilmektedirler.Hatta bu iktidar sahipleri dünyada eşi görülmeyen bir uygulamayla limanlarımızı bile özelleştirme adı altında yabancılara satarken egemenlik hakkımızı tehlikeye attıklarının farkında değil midirler? Halkın Yükselişi Partisi olarak şimdi soruyoruz: Daha satılacak neyimiz kaldı?"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.