"İcralık olan esnaflara yeniden yapılandırma müjdesi"

“İcralık olan esnaflara yeniden yapılandırma müjdesi”
Esnaf Kefalet Kooperatifine kredi borçları nedeniyle icraya düşmüş esnafa müjde…İcra sorunu yaşayan esnaf, 30 Nisan 2007 tarihine kadar başvurduğu taktirde, 31 Mart 2007 tarihine kadar takibe düşen kredi borçlarına başvuru tarihine...

Esnaf Kefalet Kooperatifine kredi borçları nedeniyle icraya düşmüş esnafa müjde...
İcra sorunu yaşayan esnaf, 30 Nisan 2007 tarihine kadar başvurduğu taktirde, 31 Mart 2007 tarihine kadar takibe düşen kredi borçlarına başvuru tarihine kadar geçen zaman için basit yüzde 20 faiz işleyecek. Kalan miktar ise 6 eşit taksitte ve faizsiz ödenebilecek.
Esnaf Kefalet Kooperatifinden yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:
"Merkez Birliğimizin 05 Nisan 2007 tarih ve 2007/10 sayılı genelgesi ile kooperatifimizin ortağı bulunan esnaflarımızın kooperatif ve icradaki kredi borçları yeniden yapılandırılmıştır.
31. 03. 2007 tarihine kadar kredi borçları takibe intikal eden ortaklarımızdan 30. 04. 2007 tarihine kadar başvuruda bulunanların kredi borçlarına, takip tarihinden başvuru tarihine kadar geçen süre için yıllık yüzde 20 basit faiz uygulanacaktır.
Hesaplanan faiz ve ana para taksitlendirmeye esas borç tutarı olacak ve bu borç tutarı 6 ay içerisinde faizsiz olarak (ilk taksiti peşin tahsil edilmek kaydıyla) ve aylık eşit taksitler halinde tahsil edilecektir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.