"İktidar partisinin gücü Eskişehirlileri kandıramayacak"

“İktidar partisinin gücü Eskişehirlileri kandıramayacak”
Cumhuriyet Halk Partisi’nden 25 milletvekili Eskişehir’e gelerek partililerle buluştu. İnönü’deki 1. İnönü Zaferi ve Şehitleri Anma Törenlerine katılan CHP’li milletvekilleri daha sonra Eskişehir’e gelerek parti binasında CHP’lilerle...

Cumhuriyet Halk Partisi'nden 25 milletvekili Eskişehir'e gelerek partililerle buluştu. İnönü'deki 1. İnönü Zaferi ve Şehitleri Anma Törenlerine katılan CHP'li milletvekilleri daha sonra Eskişehir'e gelerek parti binasında CHP'lilerle bir araya geldi Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi toplantıda yaptığı konuşmada, Türkiye'nin yeni bir sayfa açması gerektiğini ifade ederek, "bunu Türkiye'de gerçekleştirecek olan da CHP'dir. Halkımız bu sefer yalnızca şikayet etmekle kalmayacak, sandıkta gereken dersi de verecektir" dedi.
Cumhurbaşkanının Anayasa gereği dokunulmazlığa sahip olmadığının altını çizen Selvi, "Başbakan cumhurbaşkanı olmamalıdır. Zira hala bir çok olayla ilgili hakkında davalar vardır. Durmadan yargılanan, durmadan mahkemeden mahkemeye giden bir Cumhurbaşkanı olmamalıdır bu devletin başında" dedi. Türkiye'nin Cumhuriyet'in hiçbir döneminde yaşanmayan sorunları bu hükümet döneminde yaşadığını belirterek, "artık sorun herhangi bir siyasi parti veya başka bir şeyin sorunu değildir. Sorun Türkiye sorunudur. Eğer Türkiye varsa bu dertler sorunlar vardır. Eğer Türkiye'yi kaybedersek bunların hiç birinin önemi kalmaz" dedi. Başbakan Erdoğan'ın yapacağı açılışları da araştırdıklarını ve yakında geniş çaplı bir açıklama yapacaklarını söyleyen Selvi, "AKP hükümetinin gücü Eskişehirlileri kandırmaya yetmeyecek" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.