"İlginç seçim olacak"

“İlginç seçim olacak”
Dün Eskişehir’e gelen CHP birinci sıra adayı Tayfun İçli Eskişehir adayı olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. "Eskişehir’den aday olduğum için iftihar ediyorum" diyerek sözlerini sürdüren İçli, "bu sıcak ve görkemli...

Dün Eskişehir'e gelen CHP birinci sıra adayı Tayfun İçli Eskişehir adayı olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. "Eskişehir'den aday olduğum için iftihar ediyorum" diyerek sözlerini sürdüren İçli, "bu sıcak ve görkemli karşılamadan dolayı da teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Ayrıca halkın işbirliği yapmaları konusundaki çağrılarına kulak veren CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile DSP Genel Başkanı Zeki Sezer'e teşekkür ettiğini belirten Tayfun İçli sözlerini şöyle sürdürdü:
"Burada AKP'nin rakip olarak karşımıza Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ı çıkarmalarını da memnuniyetle karşılıyorum. Biz sosyal demokratlar ve demokratik solcular olarak belli bir kalitede siyaset yapacağız. Biz kendi yapacaklarımızı anlatacağız. Ancak Eskişehirlilere, böyle bir Maliye Bakanı isteyip istemediklerini soracağız. Zira halkımız, dini inançları sömürerek yakınlarının eşinin dostunun cebini dolduranlarla dürüst politikacıları çok iyi ayırt ediyor.
Ben kendimle birlikte diğer 5 arkadaşımın da TBMM'ne gideceğine inanıyorum. Keşke halkımız bu kadar bedel ödemeden, bu kadar acı çekmeden AKP'nin gerçek yüzünü görmüş olsaydı. Genel Başkanımız Bülent Ecevit, sağlığında AKP'nin gerçek yüzünü göstermek için çok emek vermişti.
Ama hiçbir şey için çok geç değil. Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Biz Türkiye ve Eskişehir için yapacaklarımız anlatacağız ve halkımızla birlikte iktidar yolunda yürüyeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.