İLK ANAHTARLARI ERDOĞAN VERECEK

İLK ANAHTARLARI ERDOĞAN VERECEK
Toplu Konut İdaresi (TOKİ)nin Eskişehir’de başlatmış olduğu konut atağı devam ediyor.Odunpazarı Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi tarafından bir süre önce, Seyitgazi yolu üzerindeki alana temeli atılan ve “Ihlamurkent” adı...

Toplu Konut İdaresi (TOKİ)nin Eskişehir'de başlatmış olduğu konut atağı devam ediyor.
Odunpazarı Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi tarafından bir süre önce, Seyitgazi yolu üzerindeki alana temeli atılan ve "Ihlamurkent" adı verilen konutların birinci etabı tamamlandı.
Olumsuz iklim şartlarına rağmen inşaatları hızla devam eden Ihlamurkent konutlarının Temmuz ayı içerisinde hak sahiplerine teslim edileceği müjdesi Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı tarafından dün verildi.
Toplu Konutların yapıldığı bölgede Başkan yardımcıları, teknik adamlar ve sorumlu müteahhitler tarafından incelemelerde bulunan Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı yapılan konutların sorunsuz ve verilen süre içerisinde sahiplerine teslim edileceğini söyledi.
Ihlamurkent konutlarının kısa sürede tamamlandığına dikkat çeken Belediye Başkanı Burhan Sakallı, "Bu konutlar hükümetimizin en önemli projelerinden birisidir. Bu güne kadar ülke genelinde yapılan konutların en büyüğü şehrimizdeki Ihlamurkent'dir. Toplam 2 bin 118 konut, sosyal tesis, okul, alışveriş merkezleri, spor salonu ve akla gelen herşey Ihlamurkent konutlarında mevcuttur.
Planlanarak hayata geçirilen bir projeyi tamamlamak üzereyiz" dedi.
Yapılan konutlarda yaklaşık on bin kişinin ikamet edebileceğini de dile getiren Odunpazarı Belediye Başkanı Sakallı "Eskişehir'in en büyük ilçesi konumuna gelecek olan bölgede yeni konut inşaatları da başlayacak ve dar gelirli ailelerin bütçesine uygun olacak. Tamamlanan ilk etaptaki bin 212 konutun anahtarları 7 Temmuz da Eskişehir'e gelecek olan Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı bir törenle hak sahiplerine teslim edilecek.
İkinci etatp konutlar ise Eylül ayı içerisinde tamamlanmış olacak" şeklinde açıklamalarda bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.