İnönü Belediyesi’ne yeni bir araç hibe edildi
Yayınlanma:

İnönü Belediyesi’nin hizmet kapasitesini güçlendirecek yeni bir araç Ford Otosan Fabrikası tarafından belediyeye hibe edildi.
Belediye binasında düzenlenen teslim törenine İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Ford Otosan Fabrika Müdürü Namık Kemal Keskin, İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet Tingül ve Bakım Müdürü Serkan Çetin katıldı.
Törende konuşan Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, Ford Otosan’ın İlçeye sunduğu katkının önemine vurgu yaparak Ford Otosan Fabrikasına, belediye araç filosuna yapmış oldukları değerli katkıdan dolayı teşekkür ettiklerini belirterek araç desteğinin daha hızlı ve kaliteli hizmet sunulmasına imkan sağlayacağını belirtti.
İnönü Belediyesi’nin, kamu-özel sektör iş birlikleri sayesinde hizmet ağını sürekli geliştirdiği ifade edilirken, bu destekle birlikte araç filosunun daha da güçleneceği kaydedildi.
Resmi İlanlar
Güncel