İş çevreleri buluşması devam ediyor

İş çevreleri buluşması devam ediyor
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve belediye meclis üyeleri Eskişehir Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği EGSİAD’ı ziyaret etti. EGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ercan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından...

Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve belediye meclis üyeleri Eskişehir Girişimci Sanayici ve İşadamları Derneği EGSİAD'ı ziyaret etti.
EGSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Ercan ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Sakallı, EGSİAD'ın gerçekleştirdiği çalışmalar hakkında bilgi aldı. Düzenlenen ziyarette yaptığı konuşmada EGSİAD'ın gerçekleştirdiği çalışmaların öneminde değinen Başkan Sakallı, Eskişehir ekonomisinin büyük bir canlılık kazandığına dikkat çekerek, bu fırsatı iyi değerlendirmesi gerektiğini kaydetti.EGSİAD Başkanı Erdoğan Ercan ise Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve belediye meclis üyelerine gerçekleştirdikleri anlamlı ziyaret için teşekkür ederek, üye işadamlarının Eskişehir'in yanı sıra dünyanın değişik ülkelerinde ticari faaliyetlerde bulunduklarını anlattı. Ercan, "İş yapılan yerlerde ticaretin yanında dostluk köprüleri de kuruyoruz. Derneğimiz çatısı altında bulunan işadamlarımız ayrıca yardım konularında da her zaman öncü olmuşlardır." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.