Kaçak işyerine geçit yok

Kaçak işyerine geçit yok
Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen bir ihbarı değerlendirerek savcılıktan aldığı izinle Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği baskında sağlıksız koşullarda börek imalatı yapan...

Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen bir ihbarı değerlendirerek savcılıktan aldığı izinle Emniyet Müdürlüğü ile ortaklaşa düzenlediği baskında sağlıksız koşullarda börek imalatı yapan kaçak bir iş yerini mühürledi. Çok kötü koşullarda ve kaçak olarak börek üretimi yapan işyeri kapatıldı ve ürettiği malzemelere el konuldu.
Bahçelievler Mahallesi Şimşeker Sokak'ta börek üretimi yapan eve düzenlenen ani baskında üretim için gerekli şartlara uymayan, kötü koşullarda ve kaçak olarak börek üretimi yapan işyeri kapatıldı ve ürettiği malzemelere el konuldu.
Tepebaşı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri , halkın sağlığı için bu tür duyarlı vatandaşlara ihtiyaç duyulduğunu söyleyerek vatandaşların bu tür işyerlerini 444 44 26 Bizim Masa'ya bildirmelerini istediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.