Kadınlar görev bekliyor

Kadınlar görev bekliyor
Pazar günü Taşbaşı Kültür Merkezinde Eskişehir Kent konseyi Kadın Meclisi’nin genel kurulu gerçekleştirilecek.Saat 13.00’de başlayacak olan kongre öncesinde dün bir basın toplantısı düzenleyen kadın meclisi üyeleri Eskişehir...

Pazar günü Taşbaşı Kültür Merkezinde Eskişehir Kent konseyi Kadın Meclisi'nin genel kurulu gerçekleştirilecek.
Saat 13.00'de başlayacak olan kongre öncesinde dün bir basın toplantısı düzenleyen kadın meclisi üyeleri Eskişehir için her türlü göreve hazır olduklarını ifade ettiler.
Meclis ile ilgili olarak bilgiler veren meclis temsilcisi Seyhan Yalçın, bu meclisin, Eskişehir'de yaşayan tüm kadınların hiçbir ayrım gözetmeksizin toplumsal yaşamdaki etkilerini artırmaya yönelik bir çalışma olduğunu vurguladı.
Seyhan yalçın ayrıca kent meclisi kuruluna seçilen isimleri de açıkladı. Buna göre yürütme kurulu asıl listesinde Seyhan Yalçın, Prof. Dr. Gülten Seber, Didem Aydınmakina, Avukat Suna Özgür, İlknur Kahvecioğlu, Figen Rençber ve Sühendan Koparal yer aldılar. Yedek adaylar listesinde ise Elçin Şıkyazar, Beysun Doğan, Berrin Tekir, Gülden Karaoğlanlı, Derya Şenbağ, Hayriye Sevgikurt ve Libabiye Mutlu yer aldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.