Kadınlardan KADIN SERGİSİ

Kadınlardan KADIN SERGİSİ
"Kadınlar İçin Kadınlar Tarfından" fotoğraf sergi ve satışları İstanbul, Diyarbakır, Düzce, Çanakkale, Kars, Londra, Washington DC, Urfa, İzmir,Ankara ve Bursa’dan sonra Şimdide Eskişehirlilerle buluşacak. 16 Mart 2007 ’ye...

"Kadınlar İçin Kadınlar Tarfından" fotoğraf sergi ve satışları İstanbul, Diyarbakır, Düzce, Çanakkale, Kars, Londra, Washington DC, Urfa, İzmir,Ankara ve Bursa'dan sonra Şimdide Eskişehirlilerle buluşacak.
16 Mart 2007 'ye kadar devam Eskişehir sergimizin açılış resepsiyonu ,geniş bir katılımcı kitlesi ile 8 Mart 2007 Perşembe (Dünya Kadınlar Günü) Saat: 18.00 da Hayal Perest'de gerçekleşecek.
Herbiri 200 ytl den satılacak fotoğraflar sergi salonunda veya internetten www.kadinlaricin.org adresinden takip edilerek satın alınabiliyor..
Kadın fotoğrafçıların bu yıl Eskişehirde açmış oldukları bu sergiden sağlanacak tüm gelir 'Bursa Günyüzü Kadın Dayanışma Kooperatifine' aktarılacak.
"Bizler kadına yönelik şiddete karşı bir araya gelen amatör ve profesyonal "Kadın Fotoğrafçıların" bir anlamda temsilcisiyiz.
"Kadınlar İçin Kadınlar Tarafından" etkinlikleri 'Kadına yönelik şiddete dikkat çekmeyi ve kadın kuruluşlarına maddi destek sağlamayı amaçlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.