Karbonmonoksit zehirlenmesi

Karbonmonoksit zehirlenmesi
Sivrihisar ilçesinde bir dinlenme tesislerinde işçi olarak çalışan baba-oğul, yattıkları odaya ısınmak maksadıyla tepsi içerisinde meşe közü bırakmaları neticesinde zehirlendi. Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Aşağıkepen...

Sivrihisar ilçesinde bir dinlenme tesislerinde işçi olarak çalışan baba-oğul, yattıkları odaya ısınmak maksadıyla tepsi içerisinde meşe közü bırakmaları neticesinde zehirlendi.
Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Aşağıkepen köyünde meydana gelen olayda, Abdullah Kahvecioğlu (52) ile oğlu Abdülkadir Kahvecioğlu (29), işçi olarak çalıştıkları dinlenme tesislerinde kaldıkları odaya ısınmak için tepsi içinde meşe közü bırakıp, uykuya daldı. Bir süre sonra kor parçasından odaya yayılan karbonmonoksit gazından zehirlenen baba ile oğlu, işletme yetkilileri tarafından baygın halde bulundu. Sivrihisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Abdullah Kahvecioğlu ile Abdülkadir Kahvecioğlu tedavi altına alınırken, sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.