Karnesini ağzı ile aldı

Karnesini ağzı ile aldı
Doğuştan iki kolu olmayan, tüm ihtiyaçlarını ayaklarıyla gören ve yaptığı resimlerle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrunnisa Gül ile Rusya Devlet Başkanı Dimitri Medvedev ve eşi Svetlana Medvedev’in de takdirini kazanan...

Doğuştan iki kolu olmayan, tüm ihtiyaçlarını ayaklarıyla gören ve yaptığı resimlerle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, eşi Hayrunnisa Gül ile Rusya Devlet Başkanı Dimitri Medvedev ve eşi Svetlana Medvedev'in de takdirini kazanan küçük Sümeyye, karne ile tanıştı.
Özel Gülbahar İlköğretim Okulu 1/B sınıfında eğitim gören küçük Sümeyye, ilk kez 19 arkadaşı ile birlikte karne almanın sevincini yaşadı. Karnesini Öğretmeni Muhterem Atla ve Okul Müdürü Zafer Çetin'in elinden iki kolu da olmadığı için ağzı ile alan küçük Sümeyye, sevincini arkadaşları ve öğretmenleri ile paylaştı. Sümeyye, sınıf içerisinde koşuşturarak arkadaşları ile şakalaştı. Sümeyye, karnesini aldıktan sonra arkadaşları ve öğretmenleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Bütün dersleri pekiyi olan Sümeyye, ana sınıfı öğretmeni olmak istediğini söyledi. Okumayı ve yazmayı öğrendiğini belirten Sümeyye, "Karnemi aldığım için çok mutluyum. Bütün derslerim pekiyi. Anaokulu öğretmeni olup, çocuklara ders vermek istiyorum." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.