Kastamonu Belediye Başkanı Odunpazarı'nda

Kastamonu Belediye Başkanı Odunpazarı’nda
Sokak Sağlıklaştırma çalışmaları devam eden ve ziyaretçisiz gün geçirmeyen Odunpazarı Bölgesi bu kez Kastamonu Taşköprü Belediye Başkanı Hasan Altan’ ı ağırladı. Odunpazarı Evleri Yaşatma Projesi’ ni yerinde görmek...

Sokak Sağlıklaştırma çalışmaları devam eden ve ziyaretçisiz gün geçirmeyen Odunpazarı Bölgesi bu kez Kastamonu Taşköprü Belediye Başkanı Hasan Altan' ı ağırladı. Odunpazarı Evleri Yaşatma Projesi' ni yerinde görmek ve restore edilen evler hakkında bilgi almak için Odunpazarı Bölgesine ziyarette bulunan Başkan Altan, bölgeye büyük ilgi gösterdi.
Kendilerini karşılayan Odunpazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Kepez ile restore edilen evleri, Eskişehir' in yeni ticaret merkezi Atlıhan Çarşısı' nı, Kurşunlu Cami ve Kervansarayı' nı gezen Altan, Odunpazarı Bölgesi ve Burhan Sakallı' nın bölgedeki çalışmaları hakkında geniş bilgi aldı. Özellikle Atlıhan Çarşısı' nın mimari dokusundan etkilendiği gözlenen Başkan, lületaşından yapılmış hediyelik eşyalardan aldı.
Odunpazarı Evleri Yaşatma Projesi kapsamında bölgede çok güzel çalışmalar yapıldığını ve Eskişehir' in çok şanslı bir kent olduğunu belirten Başkan Altan, projenin şehre ve ülkeye büyük kazanımlar getireceğini söyleyerek Başkan Sakallı' yı tebrik etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.