Kent Konseyi kültür ve sanat grubu "Olympos'da biraraya geldi

Kent Konseyi kültür ve sanat grubu “Olympos’da biraraya geldi
Eskişehir Kent Konseyi Kültür ve Sanat Grubu, streslerini atmak için ’Olympos Restorant’ta kahvaltı da buluşarak gönüllerince eğlendiler. Bu etkinlikte çok sayıda Kültür ve Sanat grubuna gönül vermiş bay ve bayan akademisyenler,...

Eskişehir Kent Konseyi Kültür ve Sanat Grubu, streslerini atmak için 'Olympos Restorant'ta kahvaltı da buluşarak gönüllerince eğlendiler. Bu etkinlikte çok sayıda Kültür ve Sanat grubuna gönül vermiş bay ve bayan akademisyenler, sanatçılar, yazarlar, şaiirler ve davetliler katıldılar.
Eskişehir Kent Konseyi Kültür ve Sanat Grubu Başkanı Nihal Bağcı yaptığı açıklamada:'' Eskişehir'de bir program dahilinde 1 yıl boyunca çeşitli etkinlikler düzenledik. Yorgunluğumuzu ve stresimizi atmak için arkadaşlarımızla 'Olympos Restorant'ta sabah kahvaltısında buluştuk. Kahvaltıda birbirimizle neşeli bir şekilde sohbet ederek stres attık. Tüm arkadaşlarımız sabah kahvaltısına gelmekten dolayı mutluluk duydular.Hatta zaman zaman bu tür etkinliklerin yapılmasını bizlere dile getirdiler.''dedi.
Sabah kahvaltısı sohbetine emekli Emniyet Müdürü Nedim Uçar, Emirdağlı ve Eskişehir'li şaiir ve yazarlar ve çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.