Kent merkezine giren at arabaları toplanacak

Kent merkezine giren at arabaları toplanacak
Şehir merkezine girişleri UKOME Genel Kurulu tarafından da yasaklanan at arabaları, kent içine girdiklerinde toplanacak. UKOME Genel Kurulu’nun 13.10.2004 gün ve 2004/10 sayılı kararı gereği at arabalarının kent içindeki cadde...

Şehir merkezine girişleri UKOME Genel Kurulu tarafından da yasaklanan at arabaları, kent içine girdiklerinde toplanacak.
UKOME Genel Kurulu'nun 13.10.2004 gün ve 2004/10 sayılı kararı gereği at arabalarının kent içindeki cadde ve sokaklara girişi yasaklanırken, yasağa uymayarak kent içinde at arabası ile dolaşanlara cezai işlem uygulanıyor. At arabalarının şehir merkezine girişleri UKOME Genel Kurulu'nun aldığı kararla yasaklanmasına rağmen özellikle son dönemlerde başta kağıt toplayanlar olmak üzere bazı kişilerin, kent içine at arabalarını soktuğu görülüyor.
Büyükşehir Belediyesi'nin gerek trafik akışını bozan gerek çevre kirliliği yaratan at arabalarını kent merkezine sokanlara yönelik denetimleri ve para cezası uygulamaları sürüyor. Denetimlerini artıran ekipler kent içinde dolaşan at arabalarını topluyorlar. Kent merkezinde at arabası dolaştığını gören vatandaşlar bu konu ile ilgili her türlü ihbarlarını 153 nolu zabıta telefonuna yapabilirler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.