Keskin Meclis'te konuştu

Keskin Meclis’te konuştu
AKP Eskişehir Milletvekili Fahri Keskin, 1414 sayılı onyedi yeni üniversitenin açılması, ihtiyaç duyulan bazı üniversitelerimizde kadronun artırılmasıyla ilgili kanun tasarısının görüşülmesi sırasında partisi adına söz...

AKP Eskişehir Milletvekili Fahri Keskin, 1414 sayılı onyedi yeni üniversitenin açılması, ihtiyaç duyulan bazı üniversitelerimizde kadronun artırılmasıyla ilgili kanun tasarısının görüşülmesi sırasında partisi adına söz alarak yaptığı konuşmada, Eskişehir'deki üniversitelerin kadro ihtiyaçlarını dile getirdi.
Fahri Keskin, konuşmasında, Eskişehir'de ilk Üniversitesinin 1950 yılında açıldığına işaret ederek, Türkiye'nin en büyük üniversitesi olan Anadolu Ünivesitesi'nin de Eskişehir'de olduğunu söyledi.
Eskişehir Osmangazi Üniversitesinin de Anadolu Üniversitesinden ayrılarak kurulduğunu ifade eder Keskin, Osmangazi Üniversitesinin de kurulmuş ve kurulmakta olan bölümleriyle bugün 15 bin öğrenciye eğitim ve öğretim verir hale geldiğini, bu yüzden de acil kadro sıkıntısı çekmekte olduğunu dile getirdi.
Fahri Keskin şöyle konuştu: " Bu üniversitemizde acil kadro sıkıntısının çekilmekte olduğunu ifade etmiştim.
Yardımcı doçentlikten doçentliğe, doçentlikten profesörlüğe yükselme süresini tamamen doldurup, gerekli mevzuatı tamamlamasına rağmen kadrosuzluk nedeniyle bekleyen arkadaşlarımızın ihtiyaçları AK Partinin vermiş olduğu kadrolarla tamamen karşılanacaktır.
Gerekli idari ve akademik kadrolara kavuşmasıyla birlikte ilçelerimizde de yeni meslek yüksekokullarının açılması, bu okulların, üniversitenin halkla kucaklaşmasını sağlayacaktır"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.