Kızılaya ziyaret

Kızılaya ziyaret
ETO, Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehir Kızılay’da yönetime yeni seçilen Başkan Fahrettin Peksaygılı ve ekibine, "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Yönetim Kurulu...

ETO, Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin Sarar ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eskişehir Kızılay'da yönetime yeni seçilen Başkan Fahrettin Peksaygılı ve ekibine, "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyaret sırasında, Yönetim Kurulu Başkanı Peksaygılı'ya yeni görevinde başarılar dileyen Cemalettin Sarar, "Kızılay, halkımızın yanında yer alan bir kurumdur. Halkımızın en yakın dostudur. Sel, yangın, deprem ve benzeri felaketlerde her zaman akla gelen ilk isimdir. Varlığı ile de bizi gururlandıran bir kurumdur. Bu kurumun Eskişehir'deki temsilciliğinde, başkan olarak göreve gelmenizden dolayı sizi kutlarım. Nöbet değişikliğinde, size hayırlı olsun demek isterim. Kızılay, tüm Türkiye için büyük bir nimettir. İnanıyorum ki, bundan sonraki çalışmalarınızda büyük başarılara imza atacaksınız. Halkın yanında olacaksınız. Şahsınızda size ve ekibinize, her türlü çalışmanızda yanınızda olacağımız mesajını vermek isterim" şeklinde konuştu.
Kızılay Yönetim Kurulu Başkanı Fahrettin Peksaygılı da Oda Yönetimi'nin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Burası devletin en önemli kurumlarından birisidir. Bizler her zaman halkın yanında olarak, onlara yardımcı olmak için buradayız. Ben ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, yeni görevimizden dolayı çok heyecanlıyız. İş yapmak için buradayız. Buradaki başkanlık işi, güven işidir. Biz de, bu güveni boşa çıkartmamak için tüm gayretimizle çalışacağız. Eskişehir'deki tüm kurumlar, bizi destekliyor. Biz de, beklentilere cevap olmak için buradayız. Sizlerin de öneri ve desteklerinizi bekliyoruz. Elimizden geldiğince başarılı işlere imza atmak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.