Konservatuarın ismi değişti

Konservatuarın ismi değişti
İmar Komisyonu üüyesi DSP’li Hüseyin Erdemir ile Ertan Koşarsoy, arsanın satışı yerine yap-işlet-devret modeli ile kiraya verilmesinin daha uygun olacağını söylediler. Belediye tarafından satın alınan bir arsanın tekrar satışının...

İmar Komisyonu üüyesi DSP'li Hüseyin Erdemir ile Ertan Koşarsoy, arsanın satışı yerine yap-işlet-devret modeli ile kiraya verilmesinin daha uygun olacağını söylediler.
Belediye tarafından satın alınan bir arsanın tekrar satışının emlakçılık yapmak olduğunu belirten meclis üyeleri, belediyelerin bu işlerle uğraşmaması gerektiğini kaydettiler. DSP'li Ertan Koşarsoy bu arsada belediye tarafından büyük bir proje yapılması konusunun da düşünülmesi gerektiğini söyledi.
Başkan Sakallı ise, arsanın izaleyi şuuyu yoluyla satın alındığını belirterek, "Bu arsanın 800 metrekaresi bizden önceki dönemde kamulaştırma ile satın alınmış. Bizim dönemimizde arsanın geri kalan bölümü mahkeme kararı ile satışa çıkarıldı. Biz de kamu malı özel şahısların eline geçmesin diyerek çok gönüllü olmasak da arsanın kalan bölümünü 279 milyar ödeyerek satın aldık. Ortada bir emlakçılık yok. Bende yap-işlet-devret'ten yanayım. Ancak bugüne kadar böyle bir talep gelmedi, ama gelirse konuyu tekrar meclise getirip görüşürüz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.