"Kooperatifleri yok etmek istiyorlar"

“Kooperatifleri yok etmek istiyorlar”
Tüketim Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Başkanı Ahmet Turan Yıldız mantar gibi türeyen hipermarketlerin dış mihraklı yabancı sermayenin ısmarlamasıyla kurulduğunu söyledi. Merkez Birliği Genel Başkanı Yıldız “Biz kooperatifler...

Tüketim Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Başkanı Ahmet Turan Yıldız mantar gibi türeyen hipermarketlerin dış mihraklı yabancı sermayenin ısmarlamasıyla kurulduğunu söyledi.
Merkez Birliği Genel Başkanı Yıldız "Biz kooperatifler olarak hipermarketlerle rekabet etmişiz. Binlerin ayağına basmışızki canları çok acımış. Ismarlama kanunlar çıkartılıyor.
Kanun çıkıyor ama uygulama yok. Nasıl uygulanacağı konusunda da bilgi yok. Derbeder, dağınık uygulamalarla karşı karşıyayız. Birilerinin nasırına basıyormuşuz da haberimiz yokmuş. Şu an bizlerin mal aldığı firmalara baskı yapıyorlar. Neymiş kooperatifler ucuz mal satıyormuş. Bizim avantajımız toptan pazarlık yapmamız. Halep ordaysa arşında burada. Hadi satında görelim" dedi.
Başkan Yıldız "Bizim maksadımız hem ortaklarımıza hem de vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Kooperatifler adına fedekarlık. birlik ve beraberlik sağlanıyor" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.