Korkunç cinayet

Korkunç cinayet
Miras yüzünden çıkan tartışma Cinayet ile son buldu.Mihalıççık ilçesine bağlı Dağcı köyünde yaşayan Ünal çifti evlerini önünde av tüfeği ile öldürüldü. Daha önce aralarında miras yüzünden husumet bulunan Beytullah...

Miras yüzünden çıkan tartışma Cinayet ile son buldu.
Mihalıççık ilçesine bağlı Dağcı köyünde yaşayan Ünal çifti evlerini önünde av tüfeği ile öldürüldü. Daha önce aralarında miras yüzünden husumet bulunan Beytullah D. (35) İsimli şahıs elini kana buladı.
Olay dün saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Arazi anlaşmazlığı yüzünden yaşandığı iddia edilen tartışmada Beytullah D. Önce Eniştesi Ahmet Ünal'ı, sonra da Teyzesi Zeynep Ünal'ı av tüfeği ile vurarak öldürdü.
Cinayet olayının ardından eli silahlı şahıs ilçe Jandarma ekiplerine teslim oldu. İki kişinin öldürülmesiyle sonuçlanan korkunç olayın ardından Jandarma ekipleri, cinayetin işlendiği evin etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı.
İlçe Cumhuriyet savcılığı karı-koca'nın öldürülmesi ile sonuçlanan cinayet olayı ile ilgili tahkikata başlarken, öldürülen karıkoca'nın cesetleri otopsi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.