Kredi kartı kısıtlaması esnafların mağduriyeti oldu

Kredi kartı kısıtlaması esnafların mağduriyeti oldu
Eskişehir Bakkal ve Bayiler Odası Başkanı İsmail Hakkı Ördek esnafın kredi kartlarına uygulanan taksit ve limit kısıtlamasından vazgeçilmesi gerektiğini ifade etti.

Bankaların kredi kartlarına taksit sınırlaması ve limitlerin düşürülmesi uygulaması esnaf ve sanatkarların mağduriyetine neden oldu. Bu duruma tepki gösteren Bakkallar Odası Başkanı Hakkı Ördek kısıtlama uygulamasından bir an evvel vazgeçilmesi çağrısında bulundu.

Başkan Ördek“ Esnaf ve Sanatkarlarımızın, ürün temini için kullandıkları kredi kartlarına, bankalar tarafından uygulanan limit düşürülmesi ve taksit kısıtlamasından dolayı sıkıntılar yaşanmaktadır. Kart limitleri düşürülen esnafımız, kredi kartlarıyla yapmış oldukları ödemeleri limitleri düşürüldüğü için tekrar kullanamamaktadır. Bu durum gün geçtikçe ticari sıkıntıları beraberinde getirmektedir. Yeni mağduriyetlerin yaşanmaması, ticaretimizin kısıtlanmaması için ticari kartlardaki taksit uygulamasının bir an önce açılarak kısıtlanan limitlerin tekrar eski seviyeye getirilerek esnaflarımızın mağduriyetilerinin giderilmesi gerekmektedir” açıklamasında bulundu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.