Küçük vali mest etti

Küçük vali mest etti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile dün Valilik makamına sembolik olarak oturan Cemalettin Sarar İlköğretim Okulu 6’ncı sınıf öğrencisi Burak Kuru, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’i...

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeni ile dün Valilik makamına sembolik olarak oturan Cemalettin Sarar İlköğretim Okulu 6'ncı sınıf öğrencisi Burak Kuru, Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'i telefonla arayarak, okulların su faturalarının kaldırılmasını istedi. Okulların su faturalarını karşılamak için yeterli bütçeye sahip olmadığını belirten Kuru, Büyükşehir Belediyesi'nin bu konuda okullara yardımcı olması gerektiğini söyledi. Emniyet Müdürü Savaş Yücel'i de arayan minik Vali; " Her okulun önünde bir ekip görevlendirilsin" talimatını verdi.
Orman Bölge Müdürü Sıtkı Küçüköz'ü de arayan Kuru, okulların ağaçlandırılması için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi. Minik Vali ayrıca okullarda yaşam alanlarının oluşturulması için spor komplekslerinin arttırılması isteğinde bulundu.
Küçük Vali Burhan Kuru'nun her yönüyle şehrin tüm sorunlarına karşı çok duyarlı olduğunu belirten Vali Çalışıcı, "şimdiki çocuklar bir harika. Ne kadar duyarlı olduklarını görüyorsunuz. Hem güvenlik, hem çevre, hem eğitim konularında son derece hassas bir nesil yetişiyor. Geleceğimizi böyle bir gençliğe güvenle emanet edeceğiz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.