Külliye'de güzel yazı

Külliye’de güzel yazı
Odunpazarı Belediyesi ve Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD), tarihi Kurşunlu Külliyesi’nde "güzel yazı bayramı" tertipledi. Güzel yazı bayramına AK Parti milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, Odunpazarı Belediye...

Odunpazarı Belediyesi ve Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD), tarihi Kurşunlu Külliyesi'nde "güzel yazı bayramı" tertipledi.
Güzel yazı bayramına AK Parti milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can, Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, Genç TÜMSİAD Başkanı Serhat Tunç, AK Parti İl Başkanı Süleyman Reyhan, TÜMSİAD üyeleri, hattatlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Sakallı, ''TÜMSİAD ile yaptığımız bu ortaklıkta sanat ve sanatçının iş birliğine şahitlik ediyoruz. Bunu yılda bir değil, en azından 6 ayda bir yapmalıyız. Çocuklarımızı için daha iyi yazma ve konuşma, hatta düşünme konusunda faydalı olacağına eminim'' dedi.
AK Parti Milletvekili Ülker Can, Odunpazarı Belediyesi'nin şehri canlandıran faaliyetler yapmasından mutlu olduğunu, bu organizasyonların geleceğe büyük bir adım olduğunu ifade etti. Konuşmaların ardından TÜMSİAD tarafından protokol üyelerine plaket takdim edildi. Hattatlar öğrencilere güzel yazı dersi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.