Kuşadası'nda Atatürk'ün ilkelerini anlattı

Kuşadası’nda Atatürk’ün  ilkelerini anlattı
Eskişehir Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Şaduman Halıcı, Kuşadası’nda, "Dünden Bugüne Kemalizm" konulu bir konferans düzenlendi. Konferansında tarihsel gelişim içinde Atatürk’ün...

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr.Şaduman Halıcı, Kuşadası'nda, "Dünden Bugüne Kemalizm" konulu bir konferans düzenlendi. Konferansında tarihsel gelişim içinde Atatürk'ün ilkelerini açıklayan Halıcı, dinleyicilere "Cumhuriyetçilik, Milliyetçilik, Halkçılık, Laiklik, Devletçilik ve Devrimcilik" için yapılanları anlattı.
Kuşadası'nın fahri hemşehrisi ünvanlı Doç. Dr. Şaduman Halıcı'nın düzenlediği konferansı CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Gürbilek, CHP Kadın Kolları Başkanı Nimet Dede ve üyeler, KEGEV Kuşadası Eğitim ve Geliştirme Vakfı Başkanı Şefik Sözer, Türk Anneler Derneği Kuşadası Başkanı Tülay Mutlu, Yerel Tarih Grubu Başkanı Ali Ergül, belediye meclisi üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının üyeleri izledi. Konferans soru ve yanıtlarla sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.