LDP "TERÖRLE MÜCADELE YOLU PROFESYONEL ORDU"

LDP “TERÖRLE MÜCADELE YOLU PROFESYONEL ORDU”
Liberal Demokrat Parti İl Başkanı Önder Artan, " Vatan savunması, silah kullanma ve geliştirme, askeriyeye özel araç ve gereçleri sağlamak profesyonel bir meslektir ve gönüllüler tarafından verimli şekilde yapılamaz" dedi. Bunun...

Liberal Demokrat Parti İl Başkanı Önder Artan, " Vatan savunması, silah kullanma ve geliştirme, askeriyeye özel araç ve gereçleri sağlamak profesyonel bir meslektir ve gönüllüler tarafından verimli şekilde yapılamaz" dedi.
Bunun son 30 yıldır açık ve acı bir şekilde görüldüğünü ifade eden Artan, askeri ve ideolojik açıdan donanımlı terör örgütüyle karşı karşıya olunduğunun artık anlaşılması gerektiğini belirtti. Artan, ''Böyle bir örgütle mücadele etmenin tek yolu, örgütün bütün taktiklerini bilen, dağlarda örgüt gibi yaşayabilen ve ona her an sıcak takip yapabilme kabiliyetine sahip, sürekli eğitimini yenileyen, silah kullanmayı ve savaşmayı iyi bilen profesyonel ordudan geçmektedir. Profesyonel ordu ile ilgili ön yargılarınızı bir kenara bırakınız. Çünkü oluşturulması gereken profesyonel orduda askerlik mesleğini seçmek isteyen, bu işe istekli vatansever halk çocukları yer alacaktır" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.