"Listeye girmesem de çalışacağım"

“Listeye girmesem de çalışacağım”
22 Temmuz’da yapılacak genel seçimde milletvekili adayı olmak için merkez ilçe başkanlığından istifa eden Ayhan Türkseven, geçtiğimiz günlerde şehir gündeminde çokça tartışılan "oylama" ile ilgili bir değerlendirme yaptı.Hatırlanacağı...

22 Temmuz'da yapılacak genel seçimde milletvekili adayı olmak için merkez ilçe başkanlığından istifa eden Ayhan Türkseven, geçtiğimiz günlerde şehir gündeminde çokça tartışılan "oylama" ile ilgili bir değerlendirme yaptı.
Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz günlerde il ve merkez ilçe yönetimleri Murat Sönmez ile Ayhan Türkseven'in aday adaylıkları ile ilgili kendi aralarında oylama yapmışlar ve yapılan oylamada Türkseven 13, Sönmez ise 14 oy almıştı. Daha sonra konu basına sızdırılmış ve kamuoyunda tartışmaya açılmıştı.
Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Türkseven, İl Başkanı İsmet Süder'in konuyla ilgili olarak yönetim kurulu üyelerinin görüşünü alacağını söylediğini ancak konunun daha sonra bir tür oylamaya dönüştürüldüğünü belirtti. "Oylamaya dönüşeceğini bilseydim izin vermezdim" diye konuşan Ayhan Türkseven, konunun basına aksettirilmesinin de yanlış olduğunu söyledi. İl ve merkez ilçe yönetim kurullarının 14'er üyeden oluştuğunu kaydeden Türkseven, "ancak merkez ilçe yönetimi olarak biz seçimle işbaşına geldik. Ancak zaman içinde disiplinler, ihraçlar, üyeliklerin düşmesi gibi durumlar nedeniyle yedek üyelerimiz de kalmayınca mecburen merkez ilçe yönetimi olarak 13 kişi kaldık. O nedenle de sonuç böyle çıkmış olabilir" dedi. 4 Haziran Pazartesi günü listelerin YSK'ya teslim edileceği süreye kadar çok çeşitli spekülasyonların yapılacağını ve bunun da normal olduğunu anlatan Türkseven, "listeye girsem de girmesem de ben CHP için çalışmaya devam edeceğim. Nerede görev verilirse orada görev almayı ve siyaset yapmayı sürdürürüm. Benim için önemli olan CHP'nin başarısıdır. Diğer arkadaşlarımızın da listeye giremeseler bile bu görüşte olacaklarına ve CHP için çalışmaya devam edeceklerine inanıyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.