Mezuniyet sevinci

Mezuniyet sevinci
2006-2007 Öğretim Yılında İlköğretim Okulu bölümünde Onur Özkan Uzun birinci, Selahattin Atılay Zervent ikinci , Yeşim Çalış üçüncü oldu.Veli, öğretmen ve öğrencilerin gururlanarak katıldığı törende ilk üçe giren...

2006-2007 Öğretim Yılında İlköğretim Okulu bölümünde Onur Özkan Uzun birinci, Selahattin Atılay Zervent ikinci , Yeşim Çalış üçüncü oldu.
Veli, öğretmen ve öğrencilerin gururlanarak katıldığı törende ilk üçe giren öğrencilere plaketleri verildi. Ayrıca okul birincisi cumhuriyet altını ile ödüllendirildi.
Temsili diplomanın verildiği törene Vali Yardımcısı Ekrem Ballı katıldı.
Törende bayrak ve flama devir teslimi yapıldı. Törende Özel Gelişim Okulları Genel Müdürü ve okul müdürleri ile okul birincisi konuşma yaptı. Emeği geçen öğretmenlere Genel Müdür Mahmut Süzen çiçek vererek teşekkür etti. Törenden sonra konuklar için kokteyl verildi.
İlköğretim Öğrencileri Anemon Hotel'de kendileri için düzenlenen Mezuniyet Balosunda senenin yorgunluğunu atarak, neşeli saatler geçirdiler.
Gelişim Lisesinin 49 öğrencisinin mezun olacağı Lise Mezuniyet Töreni bugün Gelişim Okulları Çok Amaçlı Salonunda saat 14:00'de yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.